Blog

Sfeerverslag Charity Biking Cup 11/03/'17

Afgelopen zaterdag nam Hotel Roosendaelhof deel aan de Charity Biking Cup, een mountainbike estafette in de Belse bossen met als doel geld in te zamelen voor verschillende goede doelen. 

Lees meer

 

 

Roosendaelhof zet voeten op de trappers voor het goede doel

De medewerkers van Hotel Roosendaelhof verzamelden voldoende deelnemers om 2 ploegen af te vaardigen naar de Charity Biking Cup op 11 maart. Eén ploeg met dames en één met heren. "We willen zo ons steentje bijdragen door geld in te zamelen voor De Waaiburg, een organisatie voor bijzondere jeugdzorg in Geel", vertelt hotelmanager Kathleen Goovaerts.

Lees meer

 

 

200 kijklustigen op opendeurdag Hotel Roosendaelhof

Hotel Roosendaelhof bestaat dit jaar tien jaar en dat moet gevierd worden. Speciaal voor de tiende verjaardag van de zaak nodigden uitbaters Kathleen Goovaerts en Erik Van Genechten op zaterdag 25 juni iedereen uit om kennis te komen maken met de rijke geschiedenis van het pand. Zo’n tweehonderd kijklustigen zakten af naar het historische gebouw voor een halfuur durende rondleiding.

Lees meer

 

 

Binnenkort lancering van de nieuwe site!

Binnenkort lancering van de nieuwe site!

Lees meer

 

 

Nieuwsblad van Geel - Het Roosendaelhof

Er zijn zo van die vaste waarden in Geel en een daarvan is het Roosendaelhof, sinds enkele jaren zowaar een hotel! En wie 'hotel' zegt, denkt daar meteen 'ontbijt' bij!

Lees meer