Slechts anderhalf jaar na de opening van Bistro Roosendaelhof zijn Jordy en Thomas bijzonder trots en vereerd dat ze een plaatsje kregen als nieuwkomer in de culinaire gids 𝗚𝗮𝘂𝗹𝘁&𝗠𝗶𝗹𝗹𝗮𝘂, dit met een mooie score van 𝟭𝟮,𝟱/𝟮𝟬. Dit resultaat hadden we niet kunnen bereiken zonder de inzet en passie van ons geweldige team. Ook een oprechte dank aan onze fantastische gasten; jullie vertrouwen en waardering drijven ons elke dag opnieuw om te streven naar perfectie. En natuurlijk een speciaal dankwoord aan Gault&Millau voor deze mooie erkenning. We kijken ernaar uit om onze culinaire reis voort te zetten en ons verder te ontwikkelen!
Artikel Gazet van Antwerpen: Bistro Roosendaelhof debuteert met 12,5 in gids Gault&Millau: “Mooie basis om verder te groeien” (Geel) | Gazet van Antwerpen
Pagina Gault&Millau: Restaurant Roosendaelhof — Gault&Millau België