Sinds 2018 zijn de Businessflats en luxe-B&B Belrose ook lid van de Roosendaelhof-familie in Geel. Ook hier ontvangen Kathleen en Erik hun gasten  in hun warme, familiale sfeer en voeren ze u mee in de ultieme gastvrijheid. Dit wordt een verblijf om nog lang te koesteren.

Het driesterrenhotel midden in het stadspark telt maar liefst 19 sfeervolle kamers, verspreid over twee gebouwen. Het volledig gerenoveerde hoofdgebouw - de Pastorij - dateert uit de zeventiende eeuw. De prachtige muurschilderingen, sfeervolle schouw en houten balken laten u proeven van de sfeer van weleer. In de hoofdblok zijn naast verschillende kamers ook de algemene ruimtes, zoals de ontbijtzaal (Orangerie), receptie en vergaderzaal (Ridderzaal) ondergebracht.

Het tweede gebouw - het Koetshuis - werd in de jaren zeventig heropgebouwd en is volledig eigentijds ingericht met oog voor natuurlijke materialen. De authentieke uitstraling zorgt voor een extra vleugje romantiek. U zou bijna vergeten dat het hotel amper 200 meter van de Markt  vandaan ligt.